Wednesday, July 11, 2012

My DIY eyeshadow pallete

Hari ni nak berkongsi "DIY eyeshadow pallete" saya. Saya guna bekas CD kosong & bekas bulu mata. Boleh tengok gambar2 dibawah ni.


Bekas bulu mata macam ni boleh diguna pakai. Jangan buang ye..


Mini pallete..

Bekas CD yang dijadikan casing... boleh guna double sided tape @ glue gun utk lekatkan eyeshadow ni.

colourfull

My DIY mini pallete.

Tuesday, July 3, 2012

Mekap Majlis Re-union Hi-Tea di Blue Wave Hotel dan Mekap Dinner Bollywood di PWTC

Kali ni mekap client dari rakan FB, Sharmine & kawannya. First time jumpa mmg orangnya sungguh ramah & happening. Senang bekerjasama dengan Mine sebab beliau tahu apa yang dia mahu saya solekkan. Jadi inilah hasilnya..... Sok sek sok sek bersoreh /bersembang masa mekap tu, rupanya mak kitaorg ni kawan sekampung. Orang Lenggong... itulah dia kannnn... berceloteh lak kitaorg ni bab2 mandi sungai & empang kat kampung tu..... indahnyer terkenang zaman kecik2. Panjat pokok, mandi sungai, main lintah & pacat, kena kejar lembu... hahaha.... lasak gak aku ni ya.


Yang di bawah ni kawan Sharmine. Xit Aizam.  

Lepas selesai mekap diaorang bergegas pulak ke PWTC untuk mekapkan AJK Kelab Wanita Kedah yang tinggal di KL & Selangor. Terim kasih kepada MUA Ninie Glamz & Julie Kamaruddin yang turut membantu. Ni gambar Datin & akak2 yang telah dimekap. Tema Bollywood.... 

Kak Rokiah

Akak tudung pink ni saya lupa la namanya. Sebelah kanan ni Datin Wira Azizah, Pengerusi Kelab. Terima kasih juga pada papa JO kerana beri peluang.